Tapaukset kikka & maradona + varoituksia

Artikkeli
Tapaus kikka

Generationin pelaaja kikka on tuomittu 10 ottelun pelikieltoon asiattoman käytöksen takia. Tahallinen sulkeminen sekä kiekon bugien hyväksikäyttö eivät ole liigapelaajalle sopivaa käytöstä. Rangaistuksen suuruuteen vaikutti myös pelaajan toistuva huono käytös kiekossa. Hoki-liiga haluaa pysyä esimerkillisenä liigana myös herrasmiessääntöjen noudattamisen suhteen, joten vastaavat tapaukset tulevat olemaan jatkossakin rangaistavia.

Tapaus maradona

Vladivostok Classics IHT:n päävastuuhenkilönä toiminut maradona siirtyi Mäntypistiäisten riveihin. Päävastuuhenkilön siirtymistä ei ole varsinaisesti kielletty, sillä sääntöjen puitteissa vastuuroolin voi vaihtaa myös kesken kauden, jos nimetty vastuuhenkilö antaa tähän suostumuksensa. Tämä ehto toteutui maradonan antaessa päävastuuhenkilön roolin Kiholle molempien yhteisellä päätöksellä ennen joukkueesta lähtöään.

Alkukauden aikana maradona ehti kuitenkin kuluttaa joukkueen värvikortteja seitsemän kahdeksasta saamatta kovin pysyviä tai aktiivisia pelaajia joukkueeseen. Päävastuuhenkilö vastaa joukkueen toimintakykyisenä pysymisestä. Johtokunta näkee että maradona toiminnallaan ja lähtemisellään toimi vastuuttomasti, sekä antoi joukkueelle varsin hyvät edellytykset jopa kaatumiseen kesken kauden. Rangaistuksena maradona kuittaa loppukauden ja seuraavan kauden kestävän vastuuhenkilökiellon sekä 4 ottelun pelikiellon.

Johtokunta päätyi antamaan Vladivostok Classics IHT:lle kaksi lisävärvikorttia yhtä sarjataulukon miinuspistettä vastaan pelaaja-/aktiivisuuspulaa helpottamaan.

Varoituksia erinäisistä tapauksista

Johtokunta on joutunut jakamaan muutamia varoituksia kauden alkuun:

- Vastarannan Kiiskit sai varoituksen pelattuaan viime jakson vaaditun kolmannen pelin reilu tunti deadlinen jälkeen. Normaalisti vastaavissa tapauksissa joukkueet ovat kuitanneet yhden miinuspisteen pelaamatonta ottelua kohden, mutta johtokunta oli sen verran joulumielellä, että koska peli kuitenkin saatiin pelattua varsin pian deadlinen jälkeen, ei suoralle rangaistukselle ole tarvetta. Kuitenkin mikäli kyseinen joukkue jättää tämän runkosarjan aikana vielä ottelun pelaamatta, tulee siitä poikkeuksellisesti 2 miinuspistettä.

- Detroit Hardcoren pelaaja Kaarto sai varoituksen huonosta käytöksestä.

- Phoenix Syndromen pelaaja Tun sai varoituksen huonosta käytöksestä.

- Reisitanssin pelaaja Elegance sai varoituksen huonosta käytöksestä.

Tapaukset eivät liity toisiinsa. Johtokunta haluaa muistuttaa, että vaikka vastustajien käytös ei aina ole mitenkään mallikelpoista, niin ei se tee huonosta käytöksestä yhtään sallitumpaa.
Tietoja
Kirjoittanut: Hoki-liiga
Julkaistu: 04.12.2012 23:45
Luettu: 34 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.