Pelaamattomat ottelut 2/2012

Artikkeli
Runkosarja on saatu päätökseen. Kausi tuntui olevan melko hankala, sillä monella joukkueella oli ongelmia pelien pelaamisessa. Dinamo Minskin ongelmat eivät jääneet vain pelien pelaamiseen, vaan myöskin sääntöjen noudattaminen osoittautui haasteelliseksi (kts. Tapaus Tou). Joukkueella jäi pelaamatta yhteensä neljä ottelua. Näistä syistä joukkueen pelit sekä peleistä kertyneet tilastot nollataan. Joukkueen vastuuhenkilöt bee & Grabovsky ovat vastuuhenkilökiellossa kolme seuraavaa kautta. Lisäksi Solitaire sekä Tou ovat seuraavan kauden pelikiellossa. Toulle on jo aiemmin langetettu kolmen kauden vastuuhenkilökielto. Lienee myöskin selvää ettei Dinamo Minsk ole mukana kauden jälkeisissä liigakarsinnoissa taikka seuraavalla kaudella.

Knightclubin kausikaan ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa. Viimeisen kierroksen pelitahti osoittautui liian kovaksi ja joukkue käytännössä luovutti leikin sekä ilmoitti ottavansa syyt niskoilleen pelaamatta jääneistä peleistä. Seuraavat pelaamatta jääneet ottelut on tuomittu luovutusvoitoiksi Knightclubin vastustajille:

Knightclub - Rowdy Rascals 0-5
Rowdy Rascals - Knightclub 5-0
Knightclub - Jazz-Trio 0-5
Jazz-Trio - Knightclub 5-0
EC Kassel Huskies - Knightclub 5-0

Lisäksi Knightclub saa viisi miinuspistettä pelaamatta jääneistä otteluista.

Näiden lisäksi myöskin kaksi muuta ottelua jäivät pelaamatta. Vladivostok Classics IHT on muutamaan otteeseen todennut olevansa valmis ottamaan syyt niskoilleen, joten pelit tuomitaan vastustajien voitoiksi. Toisissakin joukkueissa oli syytä enemmän kuin edellisessä tapauksessa, joten tästä ei jaeta miinuspisteitä.

Vladivostok Classics IHT - Generation 0-5
EC Kassel Huskies - Vladivostok Classics IHT 5-0
Tietoja
Kirjoittanut: Sence
Julkaistu: 24.09.2012 14:47
Luettu: 22 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.